‘Perfect’ YOU! by Schoemacher

Cosmetisch arts Robert Schoemacher sluit zich aan bij de  All-In Group, sinds 2010 de investeringsmaatschappij en oprichter van de luxe beautysalon-keten YOU! De samenwerking leidt per direct tot een formule- en naamswijziging van de vestigingen in Rotterdam, Laren, Enschede, Breda en Hilversum. Onder de naam YOU! by Schoemacher worden nu alle soorten behandelingen geboden die de huid verjongen, verstrakken en verbeteren en de natuurlijke schoonheid versterken, uitgezonderd chirurgische ingrepen waar Schoemacher bekend mee is geworden. Voor meer informatie, zie www.youbeautysalons.nl.

Géén chirurgische ingrepen – wel stralen van schoonheid
Met de start van deze nieuwe formule en samenwerking- waarin het bevorderen van de natuurlijke schoonheid centraal staat zonder chirurgische ingrepen – slaat de cosmetisch arts Schoemacher een nieuwe weg in. Juist Schoemacher heeft met gebruik van de media de cosmetische geneeskunde en plastische chirurgie toegankelijk gemaakt voor een groot publiek.
‘Met de natuurlijke formule van YOU! by Schoemacher richt ik me inderdaad primair op de ondersteuning van de natuurlijke schoonheid en wellness van de vrouw en man, en niet op ingrijpende figuurcorrecties of facelifts’, aldus Schoemacher. Het betekent overigens niet dat hij ineens tegen deze ingrepen is. Schoemacher pleit wel voor enige bezinning op dit gebied. ‘Met de producten en natuurlijke en professionele verzorging van het team van YOU! – en dus zonder chirurgische behandelingen – kun je er namelijk gewoon fantastisch stralend uit blijven of komen te zien. Daar hoeft meestal geen operatie aan te pas te komen.’

Unieke prijs en belevenisformule
Onder het motto ‘It’s all about you’ wordt de keten YOU! By Schoemacher officieel geopend op woensdag 15 mei 2013. De keten hoogwaardige en luxe beautywinkels richt zich al sinds 2010 op de traditionele, natuurlijke en ontspannende schoonheidsbehandelingen met aandacht, hetgeen nu wordt aangevuld wanneer nodig met anti-rimpelbehandelingen via injectables als botox en fillers door Schoemacher.
YOU! by Schoemacher zal bovendien een opmerkelijke en aantrekkelijke prijsformule volgen, meldt Frank Vogel, eigenaar en C.E.O. van de All-In Group: ‘De gemiddelde Nederlandse vrouw of man geeft nog geen 67 euro per jaar uit aan behandelingen bij een beautysalon, terwijl zij menen dat zij veel meer waard zijn. Met onze nieuwe prijs- en marketingformule gaan we zorgen dat de aandacht die zij zichzelf willen geven ook beloond wordt met extra’s: van een glas champagne bij ontvangst tot uitnodigingen voor exclusieve YOU! – events. YOU! by Schoemacher wordt een belevenis.’ Vanaf mei openbaart YOU! haar bijzondere formule aan de doelgroepen: mannen en vrouwen van 25 tot 75 jaar, aldus Vogel.

Over de All-In Group 
You! By Schoemacher is opgericht door de investeringsmaatschappij All-In Group, geleid door financieel expert Frank Vogel. Sinds eind 2010 heeft de All-In Group onder meer vier hoogwaardige succesvolle beautysalons opgericht – genaamd YOUD! – waar persoonlijke aandacht gecombineerd wordt met innovatieve apparatuur om alle beautybehandelingen op maat te kunnen leveren. Begin 2013 is besloten om de marketingformule van de keten te verscherpen en is ook cosmetisch arts Schoemacher betrokken bij de bedrijfsvoering. De Perfect Age-vestiging van Schoemacher in Hilversum gaat in de nieuwe YOU!-formule op.

Voor meer info over YOU by Schoemacher: www.youbeautysalons.nl & check ook: www.perfectage.nl & www.schoemacher.nl
Voor meer info over de All-In Group, zie www.allingroup.net

Lees ook:Perfect Agecreme van Robert Schoemacher is slim bedacht
Lees ook:Mannen steeds vaker naar de plastisch chirurg…
Lees ook:Schoemacher over Yolanthe: “Ze heeft fillers laten inspuiten”
Lees ook:Superleuk! Livia, dochter van Robert en Claudia Schoemacher vlogt nu ook
Lees ook:Check de knappe moeder van cosmetisch chirurg Robert Schoemacher

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>