‘Katie blijft jong door slakkenslijm’

Katie Holmes, het exliefje van Tom Cruise, doet er alles aan om een mooie en gladde huid te hebben. Zo smeert ze zich dagelijks in met het glibberige slijm van slakken. Dat meldt The Sun. De actrice smeert haar wangen in met mucine, een eiwit van de weekdieren. Het resultaat schijnt verbluffend mooi te zijn dat beweren haar vrienden. “Ze heeft een fuck-my-life jaar gehad. Ze weet dat ze veel moet inhalen in haar carrière en doet haar uiterste best om er tiptop uit te zien voor audities om een droomrol in een film te bemachtigen.” De eigenschappen van mucine werden ontdekt door Chileense landarbeiders. Zij pikten slakken uit hun gewassen en merkten dat hun handen er opvallend gladder door werden.

 

Lees ook:Slakken blijken dé oplossing tegen rimpels
Lees ook:Rihanna voelt zich één week per maand super lelijk
Lees ook:66% van de werkvloer affaires beginnen tijdens Nieuwjaars borrels
Lees ook:Wetenschap: acne door roken bij vrouwen
Lees ook:Sonja Silva: – 40 kilo & Happy in Shape

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>