Wintertips van Thijs Willekes

Het is winter, dus dat betekent dat je extra rekening moet houden met de conditie van je huid. Koude temperaturen, gure wind en de verwarming een ‘standje hoger’, zorgen er direct voor dat je huid haar vocht verliest en al snel schraal tot droog aanvoelt. Daarom is het raadzaam om je skincare assortiment aan te vullen met producten die de hydratatie en daarmee ook het comfort van de huid verhogen.

De skincare lijn van ICI PARIS XL speelt naadloos in op die winterse ongemakken en presenteert in haar uitgebreide huidverzorgingscollectie een reeks aan producten die de huid helpen om de winter comfortabel en optimaal gehydrateerd door te komen.

 Hydraterend masker op basis van witte lelie

Ultra hydrating mask – All skin types 50 ml – € 15,20

Dit, met witte lelie-extract verrijkte ultra-hydraterende, masker herstelt de soepelheid, elasticiteit en de uitstraling van de huid. Dankzij de verbluffende werking van dit masker, vormt het een waar hydraterend bad voor de droge huid.

 Tip van Thijs Willekes : Verwijder voor het aanbrengen van dit masker de dode huidcellen van het gezicht met de zachte Gentle facial scrub uit de ICI PARIS XL skincare lijn. Hierdoor worden de werkende stoffen nog optimaler door de huid opgenomen.

Hydraterende dagcrème voor de droge huid

Moisturizing day cream – Dry skin 50 ml – € 15,20

Deze hydraterende dagcrème voorziet de droge en gevoelige huid van hydratatie en souplesse. Het is een rijke, doch zeer snel absorberende crème die de huid intensief voedt. Het resultaat? Een zachte,  aangenaam aanvoelende en optimaal gehydrateerde huid.

Tip van Thijs Willekes: Gebruik deze hydraterende crème voor de droge huid als extra toevoeging op je dagelijkse huidverzorgingritueel. Zo verrijk je het resultaat van een ultiem gevoede en gehydrateerde huid tijdens de grauwe wintermaanden.

 Fluwelige herstellende handcrème op basis van katoenolie

Velvety hand repair cream – All skin types 75 ml – € 5,95

Deze crème heeft dankzij weldadige ingrediënten zoals verzachtende katoenolie en voedende sheabutter, een zeer sterk herstellend vermogen. Bovendien laat de Velvety hand repair cream geen vettig gevoel achter en kan desgewenst non-stop worden gebruikt. Een extra voordeel is de anti-aging werking op handen en nagels.

 Tip van Thijs Willekes: Gebruik deze verzorgende handcrème ook altijd voor het slapen gaan. Zo kunnen de werkzame stoffen de hele nacht hun werk doen en tijdens de nacht handen en nagels zowel voeden, als herstellen. 

 

 

www.iciparisxl.nl

Lees ook:Leg de hardwerkende handen van moeder in de watten
Lees ook:Zo zacht waren haar handen nog nooit…
Lees ook:Make-uppen met visagist Thijs Willekes
Lees ook:Winter EHBO van Lancaster
Lees ook:Ongelooflijk zachte handen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>