Win een halfjaar gratis daglenzen!

Hoe ziet het nieuwe gezicht van lenzenfabrikant CooperVision eruit? Via de Facebookpagina van het merk mag iedereen daarover  meebeslissen. Drie finalisten uit de eerder uitgeschreven wedstrijd zijn inmiddels voor de camera gestapt om hun fotogenieke kwaliteiten te bewijzen: Emmy, Lin en Jasmijn. Aan de hand van die beelden zullen Facebookers en een deskundige jury beslissen wie daadwerkelijk de posters en de folders van het merk gaat sieren. De jury bestaat uit stylist en Jackie hoofdredacteur Bastiaan van Schaik, fotograaf Otto van den Toorn en topmodel Marvy Rieder. Het loont de moeite om te stemmen én de Facebookpagina van CooperVision te ‘liken’, want CooperVision geeft vijf keer een halfjaar gratis daglenzen weg aan de stemmers.

Wie is het meest fotogeniek?

Positiviteit, intelligentie en energie, dat is wat het nieuwe gezicht van CooperVision moet uitstralen. ’s Werelds grootste lenzenfabrikant had natuurlijk voor een topmodel kunnen gaan, maar het merk wil zich juist onderscheiden en dus niet voor clichés kiezen. Daarom werden meiden van alle soorten en maten opgeroepen om zich aan te melden als het nieuwe gezicht van het merk. De drie finalisten Emmy van de Vijver, Lin Adams en Jasmijn Reijntjes passen volgens de jury alle drie in dat plaatje. De resultaten van een fotoshoot in Otto van den Toorns fotostudio moeten uitwijzen wie van de dames de genoemde kwaliteiten het best op een foto laat zien. Via Facebook kunnen mensen stemmen op hun favoriete beeld. Onder de stemmers die ook de Facebookpagina ‘liken’ verloot CooperVision vijf keer een halfjaar gratis daglenzen.

Publiek & jury bepalen

De uiteindelijke beslissing voor een winnares wordt voor vijftig procent door de stemmen op Facebook bepaald en voor vijftig procent door de vakjury. Die bestaat uit topstylist en Jackie hoofdredacteur Bastiaan van Schaik, fotograaf Otto van den Toorn (bekend van tv-programma Model in 1 Dag), CooperVisions Maarten Geerts en topmodel Marvy Rieder (bekend van SBS Shownieuws). Op 1 november 2012 wordt bekend gemaakt wie zich de komende tijd het gezicht van CooperVision mag noemen. De winnares zal te zien zijn op verschillende uitingen van het lenzenmerk, zoals posters en folders.

Het Gezicht van CooperVision

Datum:                       Stemmen vanaf 24 oktober 2012, bekendmaking winnares 1 november 2012

Facebook:                  www.facebook.com/CooperVisionNL

Lees ook:Chat vanavond met Anouk Smulders over de ‘HNTM Model Contest’
Lees ook:Tomodel Lonneke Engel heeft geen man nodig
Lees ook:Wie wordt het nieuwe gezicht van TiaMaria?
Lees ook:Nederlandse primeur voor Modellen m/v!
Lees ook:Gratis crème voor nieuwe Facebook vrienden van Drs. Hans Schreuder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>