Kate’s musthaves

Altijd leuk, er is weer nieuws vanaf het Kate Moss beautyfront. Nieuwe lipsticks, nieuwe nagellak en ook weer een fijn nieuw kohlpotlood die de beste tranen kan weerstaan. Altijd fijn.

Rimmels’ ambassadrice Kate Moss introduceert de nieuwe wintercollectie lipsticks by Kate Moss. Dit najaar verandert alles wat je aanraakt niet in goud, maar in fluweel! Als nieuwe draai aan haar klassieke collectie komt Kate met een matte lipstick trend. Een fluweelzachte lipstick in rijke, diepe kleuren, die heerlijk comfortabel aanvoelt! De magie van matheid, de coolheid van Kate en de look van Rimmel London! De ideale combinatie.

Kate Moss zegt hierover: ‘Ik ben dol op mooie, matte lippen, maar wat ik niet wilde was een fletse kleur of een droog aanvoelende lipstick. Ik wilde dolgraag een lipstick maken met een coole, matte finish, maar ook een mooie rijke, diepe kleur. Net als mijn oorspronkelijke collectie moest hij wel prettig dragen. Comfort is cruciaal: het geheim van er goed uitzien is je goed voelen.’

De modekennis van Kate in combinatie met de technologie van Rimmel. Eindelijk een lipstick die alles heeft! De formule bevat een fantastisch nieuw ingrediënt, Ruby Powder, en combineert twee van de beste eigenschappen: maximale kleurintensiteit en een supercomfortabel, fluweelzacht gevoel. Samen met een mix van verzachtende ingrediënten voor een geweldig gladde lipstick zorgt Kate Moss Lasting Finish Matte Lipstick voor een voluptueuze, fluweelzachte touch waar Kate zelf geen genoeg van kan krijgen. Voeg hierbij de legendarisch lange duur dat Lasting Finish blijft zitten en je hebt een wauw-factor waar je u tegen zegt!

Kate Moss heeft natuurlijk ook haar onnavolgbare stempel op de verpakking gedrukt: een chique transformatie van het oorspronkelijke ontwerp, met een matrode verpakking met daarin de Rimmelkroon gegraveerd en ondertekend door Kate in glanzend zwart met haar naam en het welbekende hartje. De serie bestaat uit zes moderne kleuren, variërend van de sexy neutrale kleuren die Kate iedere dag draagt tot lipsticks in fel koraalrood, roze en

fuchsia die ze opdoet als ze uitgaat. Voor de reclamefoto van Lasting Finish Matte by Kate koos Kate voor kleur 107, een verrukkelijk rijke bordeauxrode tint die de essentie weergeeft van haar ongedwongen glamour.

Op deze oogverblindende foto toont het iconische gezicht van Rimmel ook topproducten uit de kleurencollectie voor winter 2012, zoals de nieuwe Metal Rush Nail Polish in Gold Save the Queen (070), een perfecte keuze voor het jubileumjaar. Dankzij een technologisch hoogstandje steekt deze betoverende metallic nagellak Kate’s eigen legendarische vermogen om van gedaante te veranderen naar de kroon door afhankelijk van het licht van kleur te veranderen. Zien is geloven! De nieuwe Scandaleyes Kohl Pencil in Gold (011), is een extreem waterbestendige formule waarmee je ieder feest aankunt!

Get the london look!

De producten/consumentenadviesprijs:

Kate Moss Lasting Finish Matte Lipstick           € 9,49

Metal Rush Nail Polish                                   € 6,99

Scandal’eyes Kohl Pencil                                € 5,99

 

Kleuren:                          Kate Moss Lasting Finish Matte Lipstick

101,105,107,111,112,113

                                              Metal Rush Nail Polish,

Royal Blue 060, Gold Save the Queen 070

                                              Scandal’eyes Kohl Pencil,

Golden 011

Verkrijgbaar:                         vanaf oktober 2012 bij warenhuis en drogist

Lees ook:Kate kiest voor Ruby Powder in lipstick
Lees ook:Eindelijk een matte lipstick!
Lees ook:Mét een kus van Kate Moss…amazing dé Lasting Finish Lipsticks!
Lees ook:Get Kate’s look
Lees ook:Kate Moss betrapt met de verkeerde lipstick…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>