Subliem bruin met zelfbruinende gel

Subliem bruin worden zonder zon of zonnebank? Met vrijwel hetzelfde fraai gebronsde resultaat als de echte zon, maar dan zonder haar schadelijke schaduwzijden? Dat kan met Paula’s Choice Almost the Real Thing Self-Tanning Gel! De formule bevat DHA (Dihydroxyacetone) als zelfbruinende werkstof maar geeft niet tot nauwelijks een oxidatiegeur af. Deze zelfbruinende gel geeft de huid binnen enkele uren een natuurlijke en streeploos bruine teint, die dagenlang aanhoudt. De lichtgewicht geltextuur heeft een natuurlijke karameltint, zodat je perfect kunt zien waar je deze aanbrengt voor een mooi en gelijkmatig resultaat!

Verkoopprijs: Paula’s Choice Almost the Real Thing Self-Tanning Gel € 14,95

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel

van: www.paulaschoice.nl

 

Lees ook:Waanzinnig mooi bruin zonder zon
Lees ook:Bestaat de perfecte zelfbruining? JA!
Lees ook:Ben je….door de zon gekust?
Lees ook:365 dagen lang 24/7 een lekker tintje
Lees ook:Streeploos bruin met Paula Begoun

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>