Get that sixties look

Yeah! De Swingin’ Sixties zijn terug! Wil jij de iconische jaren zestig eyelinerlook nieuw leven inblazen? Maak kennis met het nieuwste lid van deze SCHANDALIG mooie oogmake-upfamilie: Rimmel ScandalEyes Thick & Thin Eye Liner, een unieke eyeliner voor een unieke look. Makkelijk en mooi – welke sixties-stijl je ook wilt, met de ScandalEyes Thick Thin Eyeliner is alles mogelijk.

Gebruik de ScandalEyes Thick & Thin Liner voor een extra dramatische en opvallende look. De eyeliner heeft een unieke schuingevormde 3D-punt, waarmee je moeiteloos een perfect gevormde dikke of dunne lijn tekent. In één simpele beweging creëer jij een sixties-look.

De eyeliner beschikt over een nieuwe formule met een hoge concentratie aan kleurpigmenten voor een intens zwarte lijn die in slechts drie seconden droogt en tegen alles bestand is. Gebruik de eyeliner in combinatie met Rimmel ScandalEyes Retro Glam-mascara om je sixties-look helemaal compleet te maken. Get The London Look!

Consumentenadviesprijs: 7,99

 

Lees ook:Musthave: Intens zwarte 3-seconden Eyeliner
Lees ook:Grote ogen zijn weer in
Lees ook:Rita Ora schittert bij de Grammy´s met Rimmel London
Lees ook:Body-Art er lekker op los!
Lees ook:Kijk haar eens ‘shinen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>