Wat een mooie ogen!

Anno 2011 kijkt niemand er nog van op, wanneer mensen van alles aan zichzelf laten doen om er beter of anders uit te zien. De plastische chirurgie viert hoogtijdagen. Veel mensen laten van alles aan zichzelf veranderen, maar velen vergeten hierbij gek genoeg de kleur van de ogen! Men past de make-up regelmatig aan op de modetrends en wisselt daarin regelmatig van looks, terwijl ook de kleur van de ogen zelf eenvoudig kan worden veranderd door middel van gekleurde lenzen.

Voor een spraakmakende metamorfose is niet altijd een ingrijpende operatie noodzakelijk. Met de 100% veilige, gekleurde lenzen van ColourVUE  geef je jouw look in een handomdraai een totaal andere uitstraling, zónder interventie van de plastisch chirurg! ColourVUE  is de toonaangevende ontwerper van gekleurde modelenzen en biedt een uitgebreid assortiment contactlenzen, variërend van natuurlijk gekleurde lenzen via geraffineerde ‘Glamour Fashion’- looks  tot opvallende ‘Crazy Designs’.

Contactlenzen zonder of met sterkte, geschikt voor vrouwen én mannen!De ColourVUE- Lenzen zijn geschikt als cosmetische contactlenzen en hebben geen sterkte. Ze kunnen daardoor door iedereen worden gedragen met een aanbevolen leeftijd vanaf 16 jaar. Door de verschillende kleuren, patronen en optische effecten zorgen deze unieke lenzen ervoor dat je ogen er telkens weer anders uit kunnen zien, al naar gelang je gewenste uitstraling, outfit of andere gewenst optisch effect. De ColourVUE-lenzen zijn geschikt voor vrouwen en mannen.

Alle ColourVUE Fashion- lenzen zijn plano, oftewel zonder sterkte verkrijgbaar. Een groot gedeelte van de collectie  is ook met sterkte verkrijgbaar, via de opticien die de ColourVUE- lenzen in het assortiment voert.Optimaal en 100% veilig draagcomfort dankzij gepatenteerde Hydrogel- technologieDe ColourVUE- Lenzen zonder sterkte zijn gemaakt van een 0.06 millimeter dunne, 100% veilige hydrogel. Dit is een optimaal zuurstofdoorlatend materiaal met een perfect draagcomfort.

Dankzij de gepatenteerde  Hydrogel- technologie biedt elke ColourVUE Contactlens een uitzonderlijk draagcomfort en een optimale hydratatie, zonder je ogen te irriteren. De ColourVue Lenzen zijn voor Europa CE- goedgekeurd en geproduceerd middels een streng ISO9001- en GMP gecertificeerd productieproces.

Met de bijbehorende Max OptiFresh- vloeistof reinig, spoel, desinfecteer, bevochtig en bewaar je de lenzen om de kwaliteit langdurig zo optimaal mogelijk te behouden. De opticien kan je hierin desgewenst begeleiden en adviseren. Eindeloos variëren met talloze optische effecten

Het assortiment ColourVUE- Lenzen dat de Nederlandse distributeur Eterno Vision aanbiedt, bestaat uit ‘3 Tones’, ‘Big Eyes’, ‘Glamour’, ‘Fusion’, ‘Stars & Jewels’, Glow Illuminant’ met verschillende kleuren, diverse ‘eyecatching’ designs en meer dan 70 verschillende soorten, zogeheten ‘Crazy Lenzen’.

Er zijn ook lenzen die iets groter zijn , te weten15 mm  i.p.v. de normale 14 mm lenzen. Dit creëert een optisch effect van extra grote ogen (à la Lady Gaga of Barbie).  Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:De  ColourVUE- Lenzen  worden op de Nederlandse markt gebracht door het bedrijf Eterno Vision uit Barneveld. 

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen per provincie kan de consument contact opnemen met Eterno Vision via telefoonnummer: 0342 – 422400. Op de website www.colourvue.nl vind je spectaculaire voorbeelden van de verschillende mogelijkheden en looks qua ColourVUE- Lenzen. Door deze ruime keuze is er altijd een effect dat bij je past en waarmee je jouw look op een niet ingrijpende manier toch van een spectaculaire metamorfose kunt voorzien!  Voor adressen van opticiens die de ColourVUE Lenzen verkopen is er tevens de website www.eternovision.nl  Verkoopprijzen: ColourVue Gekleurde lenzen         Vanaf € 23,95ColourVue Max Optifresh                € 4,95/60 ml (= reinigingsvloeistof voor de lenzen)

Lees ook:Ogen om in te verdwalen…
Lees ook:ColourVue Crazy Lenzen ‘Eclipse’…
Lees ook:Ogen Lady Gaga mateloos populair
Lees ook:Waterproof mascara ramp voor contactlenzen
Lees ook:Wonderpotlood van Bourjois

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>