New beauty online: BEAUTY TRENDWATCHER

Ben je altijd op zoek naar nieuwe trends op het gebied van Beauty, Gezondheid en Wellness? Dan heb ik als tip het medium www.beautytrendwatcher.nl!  Dit is een relatief nieuwe trendsite die (heel slim!) gekoppeld is aan het gespecialiseerde Beauty & Wellness PR- bureau Cosmetitext onder leiding van het echtpaar Mirna en André van Donselaar.  Het idee voor ‘Beauty Trendwatcher’ is ontstaan vanuit de grote vraag van met name consumenten, maar tevens TV en Radio naar een overzichtelijk medium met trends, actuele ontwikkelingen  en nieuwe producten op het gebied van beauty, wellness en gezondheid.

Deze vraag ontstond n.a.v. het werk  van Mirna van Donselaar als o.a. Beauty & Wellness columniste en (hoofd)redacteur voor diverse media (o.a. This is Beauty, Ladies & Gentlemen, Total Wellness, Beauty in Nederland en Drogisten Weekblad) en als PR- agent voor inmiddels ruim 50 verschillende merken in de beauty- en wellnessbranche. Trendwatching op het gebied van beauty, gezondheid en wellness vormt een belangrijke tak binnen het PR- bureau Cosmetitext, dat inmiddels 8 jaar bestaat.

Het online medium www.beautytrendwatcher.nl ontstond als extra PR- mogelijkheid voor de klanten van het beauty PR-bureau, maar tevens door het werk van directeur Mirna van Donselaar als Beauty & Wellness Trendwatcher voor TV- programma’s van RTL-4 (o.a. ‘Aperitivo’ en ‘RTL Vandaag’) en voor radioprogramma’s (o.a. diverse regionale zenders en Radio 100% NL). Zie o.a deze link.: http://www.rtl.nl/shows/aperitivo/lifestyle/

‘Beauty Trendwatcher’ publiceert  op haar portaal op een actuele en onafhankelijke wijze (dus niet alleen maar hun eigen PR- merken!) nieuwe producten, opvallende trends, actuele columns en ontwikkelingen binnen de volgende 6 overzichtelijke trendrubrieken: Skincare, Bodycare, Perfumes, make-up, Health & Wellness, Fashion & Lifestyle. Ook zijn er elke maand leuke Mail & Win acties.

Benieuwd? Check: www.beautytrendwatcher.nl

Andere eerder verschenen boeiende beauty reports van Mirna van Donselaar zijn:

http://beauty.blog.nl/sun-spa/2009/10/18/dit-worden-de-trends-in-beauty-wellness-voor-2010#comments
 
http://beauty.blog.nl/beauty-tips/2009/11/26/het-beste-beautyboek-ever-beauty-body-brains#more-3465

Lees ook:Het beste beautyboek ever: Beauty, Body & Brains
Lees ook:Een dagje ´beauty´ shoppen
Lees ook:Beauty twitter
Lees ook:White Christmas & health fair
Lees ook:Playboyshoot tijdens programma Ruud de Wild

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “New beauty online: BEAUTY TRENDWATCHER

  1. Louise

    Wat een leuke site!

      /   Reply  / 
  2. Redaktie Team Auteur

    Klopt ! Het is een super leuke , informatieve en chique beauty site.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>