Get that Sunset Look…

Niets is zo betoverend als de ondergaande zon na een lange, zinderende zomerdag. Dit licht geeft je gezicht een bijna magische uitstraling, zeker als je gebruinde huid op de juiste plaatsen is geaccentueerd door middel van een sprankelende make-up.  ‘The Next Generation’ minerale make-up van freshMinerals introduceert deze zomer met ‘Fresh by Sunset’ een High Summer- look die je gezicht een onweerstaanbare uitstraling geeft, nog lang nadat de zon al in de zee in verdwenen!

freshMinerals biedt de huid veel meer dan alleen maar kleur! De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder de huid te verstikken, beschermen haar tegen UV- straling en het milieu (dankzij een uitzonderlijke hoge EPF oftewel ‘Environmental Protection Factor’ van 80). Zie tevens de aparte bijlage bij dit persbericht over alle bijzondere eigenschappen van deze ‘Next Generation’ in minerale make-up!

‘Sunkissed’ teint met Bronzing Brush Powder ‘Beautiful’ en Mineral Pressed Blush ‘Pink Glow’

Om je bruine  teint te intensiveren is er voor over het gehele gezicht de freshMinerals Bronzing Brush Powder in de nuance ‘Beautiful’. Deze minerale bronzing poeder met handig kwastje heeft een warme bruintint met een zacht glanzende  en subtiele, oudroze finish. Met freshMinerals Mineral Pressed Blush ‘Pink Glow’ tover je het kleureffect van weldadige zonnewarmte op je wangen. Deze zacht glanzende roze blusher bevat de vitamines A, C en E en silica. De samenstelling is vrij van olie, parfum, talk en bevat tevens titaniumdioxide als zonnefilter.

Zwoele knipoog met Mineral Loose Eyeshadows ‘Cancun’ en ‘Delight’

Flirten op een zomers terras tijdens de ondergaande zon? Creëer een instant zwoele oogopslag door freshMinerals Mineral Loose Eyeshadow Cancun’ (fluweelachtig roze dat op de huid transformeert naar een sublieme gouden nuance) over het gehele ooglid aan te brengen en dit te combineren met freshMinerals Mineral Loose Eyeshadow ‘Delight’ (warm bruin) in de arcadeboogjes van de oogleden voor een sensueel schaduweffect. De formules bevatten de vitamines A, C, E en het mineraal Silica, dekken subliem en blijven langdurig zitten, zonder op te hopen in de plooitjes van de oogleden.

‘Sunset’- zoen met Luxury Lipstick ‘Casablanca’ & Duo Luxe Lipgloss ‘Princess’

Met freshMinerals Luxury Lipstick ‘Casablanca’ in een warme koraaltint die prachtig staat bij een gebruinde huid, krijgen de lippen een ultieme zomerse look! In combinatie met freshMinerals Waterproof Lipliner ‘Plummie’ zorgt deze hydraterende en intensief verzorgende lipstick voor een perfect opgemaakte mond. Naar een spetterende beachparty, BBQ of ander zomers feest en dus een lipgloss gewenst die urenlang blijft zitten? De lippen krijgen een super sensuele uitstraling, met freshMinerals Duo Luxe Lipgloss ‘Princess’ in een ‘girly’ roze tint. Deze luxe lipgloss bestaat uit twee stappen qua aanbrengen. Met stap 1 breng je de een intense en levendige kleur aan en stap 2 (een transparante gloss, die ook perfect apart gedragen kan worden) zorgt ervoor dat de kleur long lasting onberispelijk op de lippen blijft zitten!

Distributie & verkoopprijzen: ‘The Next Generation’ minerale make-up producten van freshMinerals wordt exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein.

De producten worden verkocht bij gespecialiseerde freshMinerals- salons door geheel Nederland.  

Take a look @  www.fresh-minerals.nl  voor meer informatie en verkoopadressen in de buurt.
Verkoopprijzen ‘Fresh by Sunset’-  High Summer look:

  • freshMinerals Mineral Bronzing Brush Powder ‘Beautiful’                           € 29,95   
  • freshMinerals Mineral Pressed Blush ‘Pink Glow’                                             € 19,95
  • freshMinerals Mineral Loose Eyeshadow ‘Cancun’ en ‘Delight’                  € 15,50/stuk
  • freshMinerals Luxury Lipstick ‘Casablanca’                                                       € 17,50
  • freshMinerals Waterproof Lipliner ‘Plummie’                                                   € 14,95
  • freshMinerals Duo Luxe Lipgloss  ‘Princess’                                                      € 19,95 

Lees ook:Mooi rood is niet lelijk …
Lees ook:Rood… roder… roodst!
Lees ook:Summer on your face
Lees ook:100% natuurlijke Pastel kleuren voor het voorjaar van 2010
Lees ook:Sexy summer kisses…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>