Dé schoenentrends van dit seizoen

De koude en donkere dagen komen eraan, het is tijd om de warme schoenen uit de kast te trekken. Maar welke schoenen doe je aan? Wat is hip? Geen zorgen, wij vertellen je alles over de schoenentrends van dit seizoen!

intreza_2 intreza_1

Seventies

De jaren ‘70 zijn terug van weg geweest en dat zien we ook terug in de schoenentrend voor winter 2015. Kies voor aardetinten en een hoge hak en je zit gegarandeerd goed! Maar ook geometrische patronen mogen terugkomen op je schoenen, al raden we je aan om je broek dan rustig te houden.

Chunky boots

intreza_3

De grote, dikke zolen en meer chuncky-modellen mogen weer! Deze schoenen ken je misschien wel van de alternatieve types die ze vroeger droegen, maar ze kunnen ook prima onder jouw outfit. Kies voor een model met een wat ruigere zool en een hoge afwerking, en jij ziet er op en top uit!

Korte laarzen

intreza_4Gelukkig zien we de fijne laarzen ieder jaar weer terug in de mode en dat is niet zonder reden. Deze schoenen zijn te combineren met bijna alles, maken je outfit helemaal af en ze zijn heerlijk warm. Dit jaar zijn vooral de laag gesloten schoenen helemaal hip, we zien dan ook veel korte laarsjes in de nieuwe wintercollectie terug.  Zorg dus dat je daar in ieder geval een paar van hebt liggen! En houdt ook rekening met de kleurentrends van dit jaar, zodat jij je laarzen daar op af kunt stemmen.

Mannelijke schoenen

intreza_5Ja, we zijn misschien vrouwen, maar we mogen ook voor de iets mannelijkere schoenen gaan deze herfst! Je kent de Italiaanse, nette schoenen die veel zakenmannen dragen? Die mogen wij nu ook aan! Zwart, wit of felgekleurd, dat maakt niet uit. Enig nadeel is: je moet ze wel kunnen hebben.

Sneakers in warme tinten

intreza_2Deze schoenen zijn nooit uit de mode, en dat is maar goed ook! Een paar sneakers mogen niet in je kast ontbreken en dit jaar worden we gelukkig van mooie aardetinten en egale modellen sneakers. Maar hé, met sneakers kun je nooit de fout in gaan, dus eigenlijk maakt het weinig uit!

Geen reacties // Reageer