Modellencariere voor Unox chick

Lingeriegigant Christine le Duc heeft gisteren, net als heel Nederland, een speurtocht op touw gezet naar de identiteit van het meisje op de voorpagina van de Telegraaf en Spits. Een opvallende verschijning die tijdens de Nieuwjaarsduik in Scheveningen gefotografeerd is. Na een bericht op Facebook en Twitter dat Christine le Duc naar haar op zoek was, kwamen de reacties al snel binnen en nog diezelfde middag werd het meisje in kwestie, Hester Winkel, benaderd voor een fotoshoot.De shoot heeft gisteravond plaatsgevonden en vandaag staan de eerste beelden al in het dagblad Spits.Christine le Duc zal dit jaar meer gebruik gaan maken van haar nieuwe model. Zo zal zij onder andere te zien zijn in één van de Le Duc Magazines en diverse fotoshoots.

Lees ook:Playboyshoot tijdens programma Ruud de Wild
Lees ook:Nicolette Kluijver binnenkort in Playboy
Lees ook:Christine le Duc’s new topmodel: Claudia Shoemacher
Lees ook:Madonna is topless superhot
Lees ook:De Nederlandse vrouw gaat los!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>