Nieuw: boxer die altijd lekker fris blijft

In Japan zijn ze zo ontzettend vernieuwend! Op het net vond ik deze keer een onderbroek met nanotechnologie. Het ondergoed blijft door de toevoeging van de vernuftige technologie zeer lang schoon. Ook is het ondergoed gevrijwaard van vieze luchtjes. 

De Japanse wereldbekende astronaut Koichi Wakata testte de boxer tijdens zijn verblijf in het International Space Station. Het werkt enorm goed volgens hem. Want, zelfs nadat hij het high-tech ondergoed een maand lang had aangehad was het nog steeds schoon.

Vooralsnog zijn de boxers in Japan te koop, vanaf € 15,-

Lees ook:Robert Pattinson krijgt eigen ‘hip’ ondergoed
Lees ook:Zou jij een gedragen boxer van Justin Bieber kopen?
Lees ook:Jan Smit scoort
Lees ook:Sony komt met geparfumeerde mobieltjes
Lees ook:Zeeman-modellen in overvloed!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>