ColourVue Crazy Lenzen ‘Eclipse’…

Grote rage n.a.v. nieuwe bioscoopfilm ‘The Twilight Saga, Eclipse’!ColourVue Lenzen zijn cosmetische contactlenzen zonder sterkte die door iedereen kunnen worden gedragen met een aanbevolen leeftijd vanaf 16 jaar. Door de verschillende kleuren, patronen en optische effecten zorgen deze unieke lenzen ervoor dat je ogen er telkens weer anders en zonder twijfel spraakmakend uit kunnen zien! De absolute topper van dit moment zijn de ColourVue Crazy Lenzen ‘Eclipse’, met een mysterieuze, groene vampierlook! Deze rage is ontstaan n.a.v. de nieuwe bioscoophit ‘The Twilight Saga, Eclipse’ die op 30 juni jl. in première ging, gebaseerd op het boek ‘Eclipse’ van auteur Stephenie Meyer!
De ColourVue Lenzen beïnvloeden het normale zichtvermogen niet. De lenzen zonder sterkte zijn gemaakt van een 0.06 millimeter dunne, 100% veilige hydrogel. Dit is een optimaal zuurstofdoorlatend materiaal met een perfect draagcomfort. De ColourVue Lenzen zijn voor Europa CE- goedgekeurd en geproduceerd middels een streng ISO9001- en GMP gecertificeerd productieproces. Met de bijbehorende Max OptiFresh- lotion reinig, spoel, desinfecteer, bevochtig en bewaar je de lenzen om de kwaliteit langdurig zo optimaal mogelijk te behoudenDistributie, verkoopprijzen & meer informatie:De  ColourVue Lenzen  worden op de Nederlandse markt gebracht door het bedrijf i-Beauty uit Barneveld. 
Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen per provincie kan de consument contact opnemen met i-Beauty via telefoonnummer: 0342 – 424028 of kijken op de websites: www.eyebeauty.nl en www.colourvue.nl
 
Verkoopprijs:
 
ColourVue Crazy Lenzen ‘Eclipse’                           € 32,50 (dit zijn lenzen voor 1 jaar)

Lees ook:Ogen om in te verdwalen…
Lees ook:Wat een mooie ogen!
Lees ook:Kruidvat OptiCare Daglenzen, verstandig & voordelig
Lees ook:Ogen Lady Gaga mateloos populair
Lees ook:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>