Goals: deze cadeaus wil je onder de kerstboom vinden

Hoe heerlijk de feestdagen komen er weer aan. Een periode waarin we elkaar aandacht, liefde, maar ook cadeaus geven. Misschien trekken jullie lootjes, spelen jullie een kerstspel of wordt er afgesproken dat iedereen een aantal geschenken onder de boom legt. Om een ieder te inspireren hieronder een aantal heerlijke, fijne en originele beauty musthaves. Die je maar wat graag onder de kerstboom wil aantreffen. Happy X-mas!

1. Marc Jacobs Divine Decadence

De geur Marc Jacobs Divine Decadence is een geweldig cadeau om te geven, maar ook om te krijgen! De geur is verpakt in de herkenbare luxe handtas. Dit parfum laat zich omschrijven als een bruisende bloemengeur met topnoten van Champagne, Oranjebloesem en Bergamot. Het hart is een boeket van bedwlmende witte bloemen: Gardenia, Hortensia-akkoord, Irisbloem en Kamperfoelie. De basis wordt gevormd door exotische noten van Saffraan, Vanille en Vloeibaar Amber. Verkrijgbaar als: Eau de Parfum 30 ML Є 60,00* , Eau de Parfum 50 ML Є 85,55*, Eau de Parfum 100 ML Є 115,55*  - bij de geautoriseerde Marc Jacobs Fragrances Parfumerieën (* = adviesverkoopprijs)

2. Marc Jacobs Decadence ´golden parfum-in-a-bag´

Helemaal over de top is de: Marc Jacobs Decadence ´golden parfum-in-a-bag´. Wow, wow, wow. Hier wordt toch iedereen hebberig van?! Marc Jacobs Decadence one eight K edition is pure luxe, geinspireerd door 18-karaat goud. Het betreft een limited edition. Hij ruikt sensueel en zwoel. Is als volgt opgebouwd: Top: Italiaanse pruim, iris, saffraan, hart: Bulgaarse roos, sambacjasmijn, iris en in de basis: Amber, vetiver, papyrushout Let op de dop, die is net zo mooi als de huid van een python. Eau de Parfum 100 ML – Adviesverkoopprijs € 118,89 – verkrijgbaar bij de geautoriseerde Marc Jacobs Fragrances Parfumerieën.

3. Zwarte tandpasta van Splat

Heel origineel en ook voor je gebit is de zwarte tandpasta van Splat. Splat Blackwood is een gitzwarte bio-actieve tandpasta op basis van berkhoutskool, voor extra witte tanden. De tandpasta kost 7,99 euro per tube. De tandpasta dankt haar gitzwarte kleur aan Karelische berkhoutskool, welke een bewezen effectiviteit heeft bij het veilig bleken van tanden. In de smaak zullen sommigen die van jeneverbessen herkennen en dat klopt, want die zijn ook een belangrijk bestanddeel. Het extract van deze bessen beschermt – samen met diverse andere werkzame bestanddelen – de mond en tanden tegen bacterie- en plakvorming en zorgt voor een betere pH balans. Het natuurlijke Biosol is toegevoegd als bewezen effectieve ontstekingsremmer.

De zwarte tandpasta is op dit moment uitsluitend bij de Etos verkrijgbaar. De komende maanden zullen nieuwe versies worden toegevoegd en zal de tandpasta ook in andere winkels verkrijgbaar zijn.

 

4. Roberto Cavalli Uomo

Uomo van Roberto Cavalli is een heerlijke geur voor HEM. De eau de toilette wordt verpakt in een hoogglans zwarte flacon met gouden accenten. Heul chique! De geur laat zich het best omschrijven als oriëntaals. Het parfum opent in de top met zwarte viooltjes en saffraan. Het hart van Roberto Cavalli Uomo wordt gevormd door honing en lavendel. In de basis sluit het parfum af met cederhout. Eau de Toilette 40 ml Є 45,56* , Eau de Toilette 60 ml Є 62,22*, Eau de Toilette 100 ml Є 78,89* (* adviesverkoopprijs)

 

5. Dare For Men van GUESS

Dare For Men is de geur voor de ‘millennium´man’. De geur is kruidig en houtachtig en perfect om zowel overdag als ‘s avonds te dragen. Topnoot: bergamot, witte peperkorrels, jeneverbes Hartnoot: geranium, jasmijn, kasjmierhout Basisnoot: muskus, patchoeli, cederhout. De flacon is super stoer. Het ontwerp van de verpakking verwijst naar de rijke denim geschiedenis van het merk. Eau de Toilette 30 ml € 33,00*, Eau de Toilette 50 ml € 43,00*, Eau de Toilette 100 ml € 53,00* (* adviesverkoopprijs) verkrijgbaar bij de geautoriseerde GUESS Fragrances parfumerieën en drogisterijen.

6. Wijze Weight Watchers-weegschalen

Na de feestdagen hebben velen het voornemen gezonder te gaan leven en weer eens wat af te vallen. Terraillon, de Franse expert op het gebied van keuken- en personenweegschalen, biedt in samenwerking met Weight Watchers een aantal cadeaus voor onder kerstboom die een handje kunnen helpen bij een gezondere levensstijl. Consumenten die nu een Weight Watchers by Terraillon-weegschaal aanschaffen, krijgen bovendien een mooi receptenboek voor het bereiden van heerlijke, gezonde maaltijden. Je kunt kiezen uit een Weegschaal Easy Follow of een Weegschaal Easy View metimpedantiemeter. Laatstgenoemde heeft een BMI- en impendantiemeter,  deze weegschaal kan het vet- en watergehalte en de spier- en botmassa meten. Vanaf  € 49,99. De weegschalen zijn onder meer verkrijgbaar bij de Mediamarkt.

7. Oriflame My Destiny Eau de Parfum

De damesgeur Oriflame My Destiny Eau de Parfum behoort tot de chypre-fruitige geurenfamilie en straalt op alle fronten originaliteit uit. De aquatische opening van lotusbloem, het vrouwelijke hart van pioenrozen en de verfijnde basis van patchoeli worden verrijkt met een extract van toermalijn – de edelsteen die bekend staat om het versterken van het zelfvertrouwen.

Als unicum in de geurenwereld is iedere afzonderlijke flacon van Oriflame My Destiny Eau de Parfum door middel van een speciale inktinjectietechniek voorzien van een volledig individueel patroon in de vorm van een groene streep toermalijn. Geen twee flacons wereldwijd zijn hierdoor hetzelfde. Oriflame My Destiny Eau de Parfum € 50,00/50 ml.  De Oriflame-producten worden verkocht via de website www.oriflame.nl, alsmede via de Oriflame adviseuses.

8. Elke dag verliefd met Collistar’s Benessere dell’Amore

Superfijn en romantisch is de lijn Benessere dell’Amore van Collistar. De lijn omvat totaal 4 producten. Naast de geur Profumo dell’Amore, bevat de collectie ook Bath and Shower Cream dell’Amore, Body Cream dell’Amore en Deodorant dell’Amore. Het hart van de geur bevat essentiële oliën en kostbare extracten uit Italiaanse roos en orchidee blaadjes. Deze producten knuffelen je huid en verwennen haar met liefde. Vanaf € 17,75 –  Benessere dell’Amore is te koop bij de parfumerie en luxe gesorteerde drogisterij, ook bij douglas online 

9. Een heuse diamant!

Wat is nou een betere manier om “Ik hou van jou” te zeggen dan door iemand een diamant te geven? In Catawiki’s diamanten veilingen vind je diamanten in verschillende vormen, kleuren en maten. Van elk van deze diamanten kan later een mooi sieraad worden gemaakt, maar ze zijn van zichzelf ook al erg elegant en bijzonder. En bijkomend voordeel: diamanten zijn een hele interessante investering! Op www.catawiki.nl vind elke week 35.000 bijzondere objecten

10. Voor de theelover: The Lovely T

The Lovely T is afkomstig uit Kenia, om precies te zijn van de zuidelijke hellingen van Mount Kenia, waar de thee al drie generaties in eigen theetuinen wordt verbouwd door de familie van The Lovely T founder Joris. De thee wordt vervolgens plaatselijk in een kleine fabriek verwerkt. De combinatie van het klimaat, de nitraatrijke grond en de hoogte zorgt ervoor dat er geen bestrijdingsmiddelen nodig zijn bij de teelt. Lovely T is hierdoor een biologische en fairtrade thee, maar kiest ervoor niet verbonden te zijn aan de officiële certificaten.

Het assortiment van the Lovely T bestaat uit vier verschillende niet-geblende, ‘single estate’ theeën: wit, paars, zwart en groen. Dit betekent dat de thee 100% uit thee bestaat, uit een hele specifieke regio komt en dat er geen andere theeën of aroma’s aan zijn toegevoegd. Hierdoor is de oplage van de thee beperkt en exclusief. De verschillende oogsten van dezelfde soort worden niet met elkaar geblend om de puurheid en hoge kwaliteit van elke theesoort te behouden. Door deze zorgvuldige verwerking zijn er door de seizoenen heen kleine smaakverschillen te vinden.

The Lovely T is online in de webshop en bij selecte speciaalzaken verkrijgbaar.

 

Lees ook:Verliefd op… Marc Jacobs DECADENCE
Lees ook:Marc Jacobs in zee met Adriana Lima
Lees ook:Best gift to yourself: de nieuwe Marc Jacobs Divine Decadence
Lees ook:Marc Jacobs introduceert ‘Bang Bang’
Lees ook:Marc Jacobs ‘loves pepper’…..we love his new fragrance BANG

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>