Alles voor een knusse kerst bij HEMA

Wie is er niet opgegroeid met de HEMA? Bijna iedereen komt weleens bij het warenhuis. Het warenhuis heeft onlangs haar nieuwe kerstcollectie op het hoofdkantoor in Amsterdam-Noord gepresenteerd aan bloggend Nederland. Nog vol van de pepernoten en chocoladeletters, gingen we in één adem door naar kerstkransjes en op het event hing al een gezellige kerstsfeer dankzij de prachtige aankleding en versieringen. We werden ontvangen met een heerlijke alcoholvrije Hugo; daar komen we de feestdagen absoluut fris en fruitig mee door!

Stressvrij een kerstdiner op tafel zetten 

Naast de prachtig gedekte tafel, mooie kerstboom, heerlijke zoetigheden, hapjes en wijnproeverijen én volop inspiratie voor kerstcadeau’s en -kleding was er ook genoeg te doen op het event. Zo was er een workshop cadeautjes inpakken, vertelde kookboekenschrijfster Miljuschka Witzenhausen hoe zij stressvrij een kerstdiner op tafel zet en kon je een broodplank of schriftje laten graveren met een persoonlijke tekst. Dit was zo in trek dat er lange rijen ontstonden waardoor het helaas op was voor wij aan de beurt waren. Gelukkig biedt Hema tijdens de feestdagen deze service aan in tien grote Hema-winkels dus kunnen we daar altijd nog terecht voor een uniek kerstcadeautje, en jij dus ook!

Prachtige nagels tijdens de feestdagen 

Natuuurlijk was er ook aandacht voor beauty en daarom stonden wij van beauty.blog.nl vooraan bij het lakken van onze nagels. Hema heeft maar liefst 100 nieuwe kleuren en eerlijk is eerlijk: ze zijn prachtig. De mooie lak doet niets onder voor de grote merken, nu bijna een week later zit de lak nog prachtig. Het meisje dat onze nagels lakte was onwijs aardig en lakte de nagels prachtig. We blijven enthousiast over de sneldrogende siliconen druppels die je na het lakken op de nagels drupt. Zo droogt de lak sneller en konden we weer sneller onze handen gebruiken voor een lekker hapje.

App

En goed nieuws: ook je nagels kun je in Hema-filialen laten lakken. Een absolute aanrader zo voor de kerstdagen. Nóg leuker is de nieuwe app van Hema die je help met het zoeken naar de juiste kleur nagellak. Door een foto te maken van je outfit kiest de app zelf de ultieme kleur lak uit de collectie; matching!

Met onze prachtig gelakte nagels en compleet in kerstsfeer namen we afscheid van het gezellige event. Zelfs zo dat we meteen de dichtstbijzijnde Hema zijn ingedoken om allerlei versiering in te slaan voor een kleurrijke en gezellige kerstboom om die vervolgens meteen op te zetten. Hema bedankt voor de inspiratie! Kon het maar iedere dag kerst zijn…

Tekst en foto’s: gastblog redacteur Ella Conijn

 

Lees ook:HEMA Beauty nu ook in Frankrijk
Lees ook:Fergie zet dobbelstenen trend!
Lees ook:Rimmel nagellakjes zijn dé bom!
Lees ook:Hip: ‘grafnagels’
Lees ook:Hema shockeert: Man draagt push-up bra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>