Nog happier door het leven met dit beauty picknickmandje!

De bijzondere merken Mr. Wonderful (uit Spanje) en L’Occitane (uit de Provence) hebben hun krachten gebundeld en daarvan is dit enige beauty picknickmandje met daarin zes heerlijke beautyproducten het lieftallige resultaat. Het ontwerp van de box is geïnspireerd op de traditionele picknickmanden, ze bevat enkele van de bestsellers van L’Occitane, die ons meevoeren naar de Provence tijdens een fietstochtje.

Bij Mr. Wonderful wordt geluk gemaakt en verspreid! Via mokken, schriften en stickers met leuke inspirerende quotes hebben de twee Spaanse designers, die aan de oorsprong van het merk liggen, hun idee om producten met een positieve en lichte boodschap te verspreiden, vormgegeven. Mr. Wonderful heeft Frankrijk veroverd sinds zijn komst in 2014, en wordt steeds populairder als referentiemerk voor originele geschenken.

L’Occitane en Provence

Het is vooral een waar gebeurd verhaal, dat van de schoonheid afkomstig uit de Provençaalse natuur. Door haar kleurrijke en vrolijke producten, deelt het merk de Mediterrane zon met ons en viert ze iedere dag opnieuw welzijn en zintuiglijkheid. De Ontmoeting Aan de ene kant een merk van accessoires met positieve boodschappen en leuke tekeningen, aan de andere kant een schoonheidsmerk met natuurlijke producten en gekleurde verpakkingen. Mr. Wonderful en L’Occitane waarderen elkaars producten. Het was voorbestemd dat deze twee merken besloten om samen te werken en samen een Beauty Basket zouden creëren, ontworpen door Mr. Wonderful en gevuld met L’Occitane producten met de kleuren van de Provence. Deze samenwerking neemt je mee op een zintuiglijke trip naar het Zuiden, en belooft je te vervullen met gezelligheid en levensvreugde.

Wat zit er in het mandje?

1 Délice de Rose Shea Butter hydraterende Hand Cream 10ml

1 Shea Butter Foot Cream met de geur van verse lavendel 10ml

1 Aromachology Relaxing Pillow Mist 15ml

1 Jasmin & Bergamote Perfumed Soap 50g

1 Jasmin & Bergamote Perfumed Body Milk 35ml

1 Almond Shower Oil 35ml Amande 35ml

My Beauty Basket is vanaf nu verkrijgbaar in de L’OCCITANE boetieks en online opwww.loccitane.nl voor €24,-.

Lees ook:Lekker ‘honing’ smeren
Lees ook:L’Occitane opent winkel in Amstelveen
Lees ook:Deze creme deel je samen met je baby
Lees ook:Inslaan: shea butters
Lees ook:IJsblokje met handcrème

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>