Voor de BFF die alles al heeft… een verwenkaart

Een verwenkaart… klinkt goed wel. En is bovendien een ideaal cadeau voor de BFF die alles al heeft Deze speciale kaart is ontstaan door een exclusieve samenwerking tussen Hallmark en IENS.

De Hallmark Verwenkaart. Zo heet de nieuwe cadeaukaart van Hallmark waarmee Nederland voortaan familie, vrienden, geliefden of andere belangrijke relaties heel persoonlijk kan verrassen. De leukste invulling van het verwenmoment, ligt met de Hallmark Verwenkaart bij de ontvanger zelf.

De Hallmark Verwenkaart is er in zes populaire categorieën:

Eten & Drinken

Overnachten

Beauty & Wellness

Boeken & Tijdschriften

Film & Muziek

Cadeau & Wonen.

Altijd leuk, om een cadeau te geven in de categorie waar de ander van houdt. Dat maakt het extra persoonlijk. Heeft de filmfreak toevallig nét even geen zin in een bioscoopbezoek, dat is met de Hallmark verwenkaart geen enkel probleem. Met de gegeven cadeaukaart mag je niet alleen binnen de gekozen categorie, maar ook binnen de vijf andere categorieën naar hartenlust shoppen.

Met nu al zo’n 20 duizend cadeaus om uit te kiezen, en vele die volgen, pakt dat altijd goed uit.Het verwengehalte van de Hallmark Verwenkaart wordt sterk bepaald door de kwaliteit die de aangesloten partners leveren. Daar zijn dus hoge eisen aan gesteld.

Voor de categorie Eten & Drinken bijvoorbeeld, is een exclusief contract met IENS gesloten: de grootste restaurant- en reserveerwebsite van Nederland. De leukste en lekkerste adressen krijgen zo een plek binnen het keuze menu van de Hallmark Verwenkaart. Dat staat garant voor een verrassend lekker avondje uit.

Check voor de partners in andere cadeau categorieën de website www.hallmark.nl/verwenkaart.


o.a. te koop op: www.hallmark.nl/cadeau/verwenkaart

Lees ook:Lijstje met allerfoutste kerstcadeaus
Lees ook:H2O is niet het voornaamste….
Lees ook:Gun jezelf de GoodieBox
Lees ook:Handdoek om verliefd op te worden
Lees ook:Vrouwen dromen van een kaartje van Jan Kooijman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>