Deze ‘poederparels’ halen het beste bij je naar boven

Een gezichtspoedertje kan een hoop voor je doen. Het tovert je bleke snuitje weg en geeft je meer zelfvertrouwen. Het merk Oriflame heeft een luxe lijn genaamd Giordani Gold. In deze lijn bevinden zich een aantal hele fijne producten waaronder teintverhelderende parels en gezichtspoeders.Oriflame Giordani Gold Illuminating Pearls

Deze zacht geurende, lichtweerkaatsende poederparels verhelderen de teint en benadrukken de natuurlijke schoonheid. Door het licht glinsterende effect zijn ze perfect om mee te highlighten of stroben. De parels zijn gemakkelijk en zuinig in gebruik en hebben vijf verschillende kleuren: goud perfectioneert en verlicht, roze verfrist, wit highlight en verheldert, groen corrigeert roodheid en egaliseert de teint, en paars corrigeert en verheldert. De matzwarte verpakking met goudkleurige accenten heeft een luxe uitstraling die perfect past bij de producten van Oriflame Giordani Gold.

Oriflame Giordani Gold Jewel Powder

Dit zijdezachte poeder wordt gepresenteerd in een stijlvol goudkleurig poederdoosje. Het poeder geeft een transparante dekking. Het is geschikt voor de drogere of rijpere huid, omdat het lichtweerkaatsende effect fijne lijntjes verdoezelt, terwijl de samenstelling ervoor zorgt dat het niet in de lijntjes ophoopt. De huid wordt gematteerd met een egale finish. Oriflame Giordani Gold Jewel Powder is verkrijgbaar in twee tinten: Light en Natural.

Oriflame Giordani Gold Black Powder Brush

Oriflame Giordani Gold Black Powder Brush is een taps toelopende poederkwast. Deze creëert de mooiste resultaten met intensiteit naar wens. Ideaal om te gebruiken in combinatie met de nieuwe Giordani Gold Illuminating Pearls.

More info:

De Oriflame-producten worden verkocht via de website: www.oriflame.nl alsmede via de Oriflame adviseuses.

Verkoopprijzen:

  • Oriflame Giordani Gold Illuminating Pearls  € 34,00/25 g.
  • Oriflame Giordani Gold Jewel Powder € 32,00/9 g.
  • Oriflame Giordani Gold Black Powder Brush € 8,00

Verkrijgbaar vanaf heden.

 

Lees ook:Een sieraad voor in je handtas
Lees ook:Love is in the air!
Lees ook:Shinen met Giordani Gold ‘Incontro’
Lees ook:Shine glamourous & feel VIP!
Lees ook:Wat zie je er goed uit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>