Beauty musthaves: Treets Traditions

Het Nederlandse wellness- en cosmeticabedrijf Nature’s Choice, bekend van onder andere de Hittepit®, is altijd op zoek naar waardevolle kennis en tradities op het gebied van lichaamsverzorging. Eenmaal gevonden, worden deze verrijkt met de kennis van nu. Het resultaat is een compleet nieuwe cosmeticalijn: Treets Traditions.

Vijf onderscheidende productlijnen, gebaseerd op tradities uit meerdere werelddelen en zonder toevoegingen of schadelijke stoffen. Treets biedt verantwoorde en betaalbare verzorgingsproducten voor het lichaam die dagelijkse verzorging veranderen in luxe verwenmomentjes.

Treets Traditions
De verzorgingslijnen van Treets Traditions zijn gebaseerd op het doorgeven van wellness tradities, van generatie op generatie. Treets wil de mensen deze tradities laten herontdekken, zodat ze niet worden vergeten of verloren gaan.

De vijf productlijnen zijn gebaseerd op bewezen kennis uit het verleden en aangepast aan de wensen van nu. De lijnen bestaan uit kwalitatief hoogwaardige producten, zijn vrij van SLS, SLES, parabenen, siliconen, micro plastics, kleurstoffen en minerale oliën en bevatten natuurlijke ingrediënten afkomstig uit verschillende delen in de wereld. Daarnaast zijn de producten verrijkt met heerlijke, luxe parfums en zijn ze ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

De Nourishing Spirits lijn bevat ingrediënten, zoals Baobab en Marula olie uit Afrika. Energising Secrets is gebaseerd op ingrediënten als Sacha-Inchi en Tamanu olie uit tropische klimaten en Healing in Harmony bevat onder andere lavendel en rozemarijn. Revitalising Ceremonies en Relaxing Chakra’s zijn gebaseerd op verzorgingstradities uit achtereenvolgens het hoge Noorden en Azië.

Naast losse producten heeft Treets Traditions ook gift sets om cadeau te doen op bijvoorbeeld een verjaardag of gewoon zomaar.

“Al 22 jaar maken wij op bijna ambachtelijke wijze cosmeticaproducten en al meer dan 10 jaar doen we dat in onze eigen fabriek in Etten-Leur. We zijn er dan ook trots op dat we met Treets Traditions in één keer meer dan 50 nieuwe producten in de markt zetten bij verschillende verkooppunten door heel Nederland’’, aldus Rian van Velzen-Bastiaansen, directeur van Nature’s Choice.

Alle vijf de productlijnen van Nature’s Choice zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle filialen van Etos en De Tuinen, een aantal geselecteerde filialen van Parfumerie Douglas, bij de zelfstandige drogist en uiteraard via de website. Kijk op www.treets.com voor meer informatie en voor de verkooppunten.

Lees ook:Goed nieuws voor fans van Paula’s Choice
Lees ook:Maak NU voordelig kennis met Paula’s Choice !
Lees ook:Huidverzorging is in goede handen bij ‘Less is More’ in Nijmegen
Lees ook:Dag cellulitis! dankzij de massage soap bar
Lees ook:°~°Marokkaans beautymerk°~°

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>