De bikini voor hem: de willykini

Mannen die vanaf hun kruin tot hun naad poepiebruin willen worden zullen enorm happy worden van het badkledingstuk de willykini. Een willykini is nog kleiner dan een bikini en bestaat uit slechts een miniscuul lapje stof dat precies over zijn fluit(je) past. Zéér geliefd in de gayscene heb ik me laten vertellen.

Er is bovendien al een ster mee gespot op het strand en dat betreft Bobby Cole Norris, hij is doorgaans te bewonderen in het Britse televisieprogramma ‘The Only Way Is Essex’ dat is een soort van Jersey Shore.

Hij biedt de willykini’s wovia zijn site aan en deze vliegen als zoete broodjes over de digitale toonbank. Ze zijn er in allerlei zoete kleurtjes en er is zelfs een exemplaar met legerprint. Voor elk muisje een ander huisje , dat dus.

Nou zal het ons benieuwen wanneer deze willykini onze stranden gaat veroveren. Zeg niet dat we je niet hebben gewaarschuwd

 

Lees ook:Trendy : Mannen mogen hun decolleté tonen
Lees ook:We stiften wat af
Lees ook:Justin Bieber’s OPI Nagellak lijn is in Amerika volledig uitverkocht
Lees ook:De Nederlandse vrouw gaat los!
Lees ook:www.beautystudent.nl om verliefd op te worden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>