Méér collageen dankzij citrusvruchten

Je huid veroudert. Daar ontkom je niet aan. Smeren is goed. Niet roken ook. Maar wist je dat het consumeren van citrusvruchten helpt om het collageen in je huid op peil te houden? Naarmate je ouder wordt, komt er minder collageen in je huid voor. Door regelmatig sap van citrusvruchten te drinken en citrusvruchten te eten, puur dus, wordt de collageen-aanmaak bevordert. Een handige beautytip dus waarmee je niet alleen je weerstand, maar ook de conditie van je huid kunt onderhouden. Onder citrusvruchten rekenen we: sinaasappels, mandarijnen, citroenen en grapefruits.

Lees ook:Collageen houdt de huid elastisch
Lees ook:Koffie met Collageen houdt je jong!
Lees ook:Krijg je jeugdige looks terug
Lees ook:Zoen je gek met je nieuwe mooie volle lippen!
Lees ook:Peeling op basis van Dode Zee Mineralen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>