Knoflook eten en lekker fris uit je snaveltje ruiken….hoe handig dit !

Stop de persen, ik heb hier de uitvinding van de eeuw gevonden:

Bij deelname aan een sociale activiteit wil iedereen uiteraard zo goed mogelijk voor de dag komen. Een slechte adem is hierbij ondenkbaar. Uit onderzoek is gebleken dat een onprettige mondgeur afknapper nummer één is. Maar knoflook is zo lekker en vaak niet te weerstaan…….Maar ik heb goed nieuws, want nu is er dan eindelijk een permanente oplossing tegen de welbekende en onprettige geuren die ontstaan na het eten van knoflook; AfterGarlic.Waar huidige mondverfrissende middelen de geur slechts in de mond tijdelijk maskeren, biedt AfterGarlic met haar actieve ingrediënten een oplossing die de knoflookgeur tot in de maag helpt te neutraliseren. Bovendien geeft AfterGarlic een lekkere en verfrissende smaak in de mond!

AfterGarlic is verkrijgbaar in een handige meeneemverpakking waarmee het knoflookprobleem tot tien keer verholpen kan worden. Momenteel is AfterGarlic verkrijgbaar bij: De Tuinen, D.I.O. Drogisterijen, Gezond & Wel Gezondheidswinkels, Rozemarijn & Thijm en Kruiderij Minerva.
De distributie van After Garlic wordt beheerd door:
Postbus 70
1906 ZH Limmen
Nederland

T: 072 505 27 44
F: 072 505 33 83
I: www.jacob-hooy.com
E: [email protected]

Lees ook:Eet dit snoepje en je krijgt een naar rozenruikende lichaamsgeur
Lees ook:Droom je van een 12-uur lange frisse adem? Het kan!
Lees ook:De lekkerste Lipcare!
Lees ook:Lekkernij voor de lippen
Lees ook:Afvallen met Chocolade Munt

1 Reacties // Reageer

One thought on “Knoflook eten en lekker fris uit je snaveltje ruiken….hoe handig dit !

  1. Louise

    Super uitvinding! :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>