Koffie met Collageen houdt je jong!

In Singapore wordt het al gedronken: koffie met Collageen er in. Nescafe heeft zakjes koffie op de markt gebracht waarin 200 gram Collageen in zit. Collageen is een eiwit dat van nature in je lichaam voorkomt en die ervoor zorgt dat je huid strak en jong blijft! Collageen zit ook al in marshmellows en in andere voedingsproducten, maar Collageen in koffie is compleet nieuw. Wanneer de zakjes naar Nederland komen en wat ze gaan kosten is helaas nog niet duidelijk. Ik kijk er naar uit! Nu ik weet dat je van koffie drinken een jonge huid krijgt, sla ik nooit meer af.

Lees ook:Méér collageen dankzij citrusvruchten
Lees ook:Krijg je jeugdige looks terug
Lees ook:Geeft baby’s voorhuid je huidconditie een boost?
Lees ook:Meer orgasmes met collageen in je G-spot
Lees ook:Angelina Jolie is verslaafd aan microneedling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>