Nu ook Make-Up Studio musthaves bij PourVous

Top nieuws! Pour Vous Parfumerie is een exclusieve samenwerking aangegaan met Make-Up Studio. Het aanbod van het professionele make-up merk uit Amsterdam sluit perfect aan op de formule van Pour Vous; hoogwaardige professionele producten met een luxe uitstraling. Make-Up Studio heeft in Pour Vous de ideale partij gevonden om de kwaliteit van deskundig en professioneel klantadvies te waarborgen en de explosieve groei van het merk kracht bij te zetten.

De gekwalificeerde verkoopmedewerkers van Pour Vous zijn intensief getraind door de ervaren trainers van Make-Up Studio. Met deze exclusieve samenwerking verstevigt Pour Vous haar toonaangevende positie op de Nederlandse markt en is Make-Up Studio in staat om in te spelen op de groeiende vraag van consumenten naar verkrijgbaarheid van het merk. De collectie van Make-Up Studio is een eigentijdse aanvulling op het bestaande assortiment van de Pour Vous winkels.

De producten van Make-Up Studio zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Pour Vous.

Voor meer informatie en verkooppunten:www.pourvous.nl

 

 

 

Lees ook:Feest bij Pour Vous
Lees ook:Blond…James Blond
Lees ook:Chantal Scheer wint prijs Cosmetica adviseuze 2007
Lees ook:Maximaliseer je workout
Lees ook:Lange leve de liefde!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>