100% NL Miss Oliebol 2013 bekend

De luisteraars van 100% NL hebben Sylvana Steur uit Volendam verkozen tot Miss Oliebol 2013. 100% NL is de afgelopen periode op zoek gegaan naar de leukste oliebollenverkoopster van het land, maakt het radiostation bekend.

Sylvana is niet alleen de vriendelijkste, mooiste en liefste oliebollenverkoopster van Nederland, maar zoals een van de luisteraars schreef: “De meest tropische verkoopster van een oer-Hollands product en altijd vrolijk en spontaan.”

De twee finalisten van de 100% NL Miss Oliebollen-verkiezing waren maandagochtend te gast in de 100% NL studio. Daar werd onder het genot van een oliebol de uiteindelijke winnares bekendgemaakt door ex-Miss en presentatrice bij SBS Shownieuws Celine Huijsmans. ”De winnares mag nu het hele jaar de titel ‘100% NL Miss Oliebol’ dragen.”

De 25-jarige Sylvana kreeg ruim 34,5 procent van de stemmen, de Haarlemse Dominique Wegman werd tweede met 29 procent van de stemmen. De trotse Sylvana reageert: “Wat super leuk! Dit had ik echt niet verwacht, ik ben echt heel blij! De award krijgt een super mooi plekje bij ons in de kraam.”

Lees ook:Kijk ‘Miss Oliebol’ eens shinen
Lees ook:Chantal Janzen heeft mooiste benen
Lees ook:Miss World is een Filipijnse
Lees ook:Doutzen en Yolanthe Mooiste Monden van Nederland
Lees ook:WANTED: MISS PC HOOFTSTRAAT

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>