Babyproducten gemaakt van biologische bamboe

Het Italiaanse merk BAMBOOM maakt super trendy en zachte babyproducten van biologische bamboe. De voordelen van biologische bamboe zijn talrijk en de mogelijkheden ook. De frisse en modieuze babyproducten bieden comfort, veiligheid en zijn zeer praktisch in gebruik. Een trendy lijn gecombineerd met super zachte natuurlijke materialen. Voor moderne en bewuste ouders, die alleen het allerbeste voor hun kindje willen!

Natuurlijke materialen
Iedere ouder wil de baby- en kinderhuid zoveel mogelijk beschermen voor invloeden van buitenaf. Het liefst met goede en mooie producten en daarbij past BAMBOOM perfect! Naast ‘zo zacht als zijde’ heeft biologische bamboe veel meer voordelen: het absorbeert tot 3x zoveel vocht als katoen, is ademend, antiallergisch en antibacterieel, UV-beschermend en milieuvriendelijk. Niet zo vreemd dus dat BAMBOOM met het natuurlijke materiaal aan de slag is gegaan. Bamboe biedt verkoeling als de omgeving warm is en is heerlijk warm als de omgeving koud is.

Prachtige producten voor baby’s en jonge kinderen en altijd even modieus en duurzaam. Eigenaresse Pascalle de Jongh: “Ieder BAMBOOM product is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Italiaanse ontwerpers en een waardevolle verzameling van ideeën, suggesties en controles van Nederlandse bodem”.

Uitgebreid assortiment
BAMBOOM heeft een uitgebreide collectie met onder andere beddengoed, dekens, bad capes, hoezen voor aankleedkussens, slabbetjes & spenendoekjes, slaapzakjes, rompers, babypakjes en nog veel meer. Unieke duurzame producten waar kindjes en ouders blij van worden. BAMBOOM is 100% in Italie gemaakt en sinds april 2013 in Nederland bij zo’n vijftig gerenommeerde babyspeciaalzaken te koop.

Praktisch en functioneel
Een BAMBOOM product moet mooi zijn, maar daarnaast ook zeker comfortabel, praktisch, functioneel èn geschikt voor intensief & langdurig gebruik. Een uniek product gemaakt voor het gebruiksgemak van ouders & hun kindje! De textiele verpakking van BAMBOOM maakt van ieder product een luxe cadeauartikel en vermijdt daarnaast zoveel mogelijk het gebruik van plastic.

Meer informatie over BAMBOOM vindt u op www.bamboom.it/nl

Lees ook:Biologische sterren
Lees ook:H&M introduceert huidverzorginglijn
Lees ook:Goodnight baby! Minispa voor je kiddo
Lees ook:Weleda = duurzaamheid
Lees ook:Natuurlijk of chemisch?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>