Beauty consulent worden?

Colosé is een dynamisch en creatief cosmeticamerk , dat een complete lijn van verzorging en schoonheidsproducten voor dames en heren omvat. Voor ieder huidtype heeft Colosé de  perfect verzorgende producten. Binnen de body en haar lijn  vindt je altijd  het product dat je het wellness gevoel geeft. Met de make-up lijn creëer je een eigen stijl

Colosé cosmetica producten worden al meer dan 40 jaar  in Zwitserland gemaakt. Alleen de beste natuurlijke grond stoffen worden gebruikt en de constante kwaliteit controle is zeer streng. De filosofie van COLOSÉ is gebaseerd op twee begrippen: functionaliteit en natuur.
Dit betekent de meest geavanceerde cosmetische technologie combineren met natuurlijke ingrediënten om cosmetische producten te creëren waarmee u zich goed voelt.

Voor heel Nederland is beautyproducent COLOSE op zoek naar consulenten met durf en initatief  kijk op de website voor meer informatie. www.colose.nl

Lees ook:Start je dag met emulsie van mandarijntjes
Lees ook:Botox in a bottle
Lees ook:Must-haves voor Beauty’s met een budget
Lees ook:Beauty puur uit de zee…
Lees ook:Met korting ‘nature beauty shoppen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>