Internethype: nieuwe foto’s van de levende barbie

We hebben hier op beauty.blog al eens eerder geschreven over de levende barbie Valeria Lukyanova uit de Oekraine. De gelijkenis tussen Valerie en een barbiepop is bijna 100%. Ze dook een paar jaar geleden vanuit het niets op en domineert nog steeds veel sites en is een hit op YouTube, Facebook en Instagram. Begrijpelijk, want je blijft kijken naar haar slanke taille. Ze heeft sinds kort een aantal nieuwe kiekjes op haar Facebook gepost en daar wordt flink over gesproken, online.

Mensen beschuldigen haar van photoshop en allerlei cosmetische ingrepen. Het is overigens niet bekend wat Valerie aan haar lichaam heeft laten sleutelen om er zo barbie als possible uit te zien. Aan haar Instagram is wel te zien dat ze vele vele vele uren in de sportschool doorbrengt.

Naar eigen zeggen heeft ze alleen een boobjob ondergaan en dankt ze de rest aan trainen, trainen en trainen. Wij van beauty.blog trekken gewoon de stoute schoenen aan en gaan proberen of we zelf een interview met Valerie kunnen krijgen. Als er zaken zijn die jullie van deze levende barbielegende willen weten, tell us! Wij nemen jullie vragen graag mee in het gesprek!

bron: Facebook

Lees ook:Barbie is trots op haar nieuwe meterslange lokken
Lees ook:Sylvie viert Barbie’s bday en blikt terug op moeilijke periode
Lees ook:Barbie leeft!
Lees ook:Barbie’s lover aan de botox
Lees ook:Beauty+ nodigt je uit voor cosmetische verandering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>