Badtijd!

OH BONNE MERE! In de Provence is dit een veel gehoorde uitdrukking. Het drukt verbazing, opluchting, vreugde, een gelukkig toeval maar vooral vriendelijkheid uit. Het verwijst naar de basiliek van Notre Dame de la Garde die een bijzondere plaats in neemt in de harten van niet alleen de zeepproducenten maar ook van alle inwoners van Marseille, ongeacht hun geloofsovertuiging.

La Bonne Mère verwijst naar een moederlijk en universeel beeld dat aan de nieuwe lijn producten voor de dagelijkse verzorging een familiaal karakter geeft. De lijn is gebaseerd op hypoallergene formules en ecologische principes. Ook de kinderen kunnen vanaf drie jaar de verzorging BONNE MERE met de ouderen delen: een neutrale pH voor de huid,  rijke texturen, discrete, zachte en comfortabele parfums.

Je hebt principes:

L’OCCITANE ook. Met haar weelderige vormgeving betekent de lijn BONNE MERE een nieuwe stap in het engagement voor het respect voor de natuur. De flessen van de lijn BONNE MERE zijn recycleerbaar en vervaardigd uit minstens 95% hergebruikte kunststof van plantaardige oorsprong. En omdat het erop aankomt te delen zonder te rekenen, heeft L’OCCITANE een gezinsformaat ontwikkeld: 600ml voor een fles Douceur de Douche.

Op basis van melk:

De eerste stap naar rust en kalmte. De zachte en tedere noten van de katoenbloemen, gevolgd door een gesuikerd hart en eindigend in een melknevel kun je niet weerstaan, toch?

Op basis van honing:

Om de smaak van de zachtheid te delen. Honing wordt al honderden jaren aanbevolen voor de verzachtende en vitaliserende eigenschappen. Het strelend parfum van de amandelbloem wordt samen met een heerlijke noot van heldere honig gecombineerd met noten van de linde- en oranjebloesem.

Gentle Body Wash 600ml – € 16,00

De textuur van deze douchegel is rijk als van een crème. Want ook de opperhuid van de allerkleinsten* moet verzorgd worden met hypoallergene formules die de PH van de gevoeligste huid respecteren. Verkrijgbaar in de ‘melk’ en ‘honing’ variant.

Creamy Hand Wash 300ml – € 11,00

Een handeling die je meerdere keren per dag herhaalt. Het is de basis van de dagelijkse verzorging en deze kun je niet vroeg genoeg aanleren. De handen moeten perfect gereinigd zijn zonder dat irritatie optreedt. Verkrijgbaar in de ‘melk’ en ‘honing’ variant.

Gentle Cream 75ml – € 14,00

Voor de handen, het lichaam, het gezicht… Dit universele verzorgingsproduct kan je overal meenemen. De tube past perfect in een tas of vestzak. De Gentle Cream wordt al snel een automatisme, zelfs voor de gevoeligste huidtypes. De rijke en niet vette formule is geschikt voor elke mannelijke en vrouwelijke huid. Verkrijgbaar in de ‘melk’ en ‘honing’ variant.

Soaps 100g- € 3,50

De zeep BONNE MERE wordt vanaf nu uitsluitend geproduceerd met duurzame palmolie met RSPO** certificaat, en dit volgens de allerhoogste normen voor traceerbaarheid.

* Niet gebruiken bij kinderen onder de drie jaar

** De RSPO is een vereniging zonder winstoogmerk die alle schakels van de productieketen (planters, verwerkers, industriëlen, banken, NGO) verenigt met de bedoeling wereldwijde normen te ontwikkelen en op te leggen voor de duurzame productie van palmolie..

De nieuwe Bonne Mère producten zijn vanaf augustus 2012 verkrijgbaar via L’Occitane.

Verkoopinformatie: www.loccitane.nl

Lees ook:Lekker ‘honing’ smeren
Lees ook:Labello & de natuur, lief voor je lippen
Lees ook:Gewoon….van Vichy
Lees ook:De schoonheid van de ‘nude skin’
Lees ook:Iris Angelica belooft je een prachtige huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>