Victoria Beckham is blijkbaar niet te chique om snot op te zuigen!…

Het lijkt erop dat Harper Seven Beckham haar eerste verkoudheid te pakken heeft.  Iets wat niet verwonderlijk is als je weet dat de meeste jonge kinderen acht tot tien keer per jaar verkouden worden. Harper Seven’s beroemde moeder Victoria Beckham (37) heeft tijdens het winkelen in LA echter de perfecte oplossing gevonden om haar pasgeboren kleine meid van haar verstopte neus af te helpen – de NoseFrida ®. Eerder deze week stuurde Victoria een tweet de wereld in van Harper Seven’s NoseFrida ® (of ‘The Snotsucker “zoals hij genoemd wordt in de Verenigde Staten) waarin ze zei:” De Snotsucker! x vb “.

Kleine kinderen kunnen nog niet zelf hun neus snuiten. En om goed te kunnen eten, drinken en slapen moet een baby/peuter zoveel mogelijk vrij door de neus kunnen ademen. De NoseFrida ® is een door Zweedse kinder- en KNO-artsen ontwikkeld en getest medisch hulpmiddel om op effectieve, eenvoudige en hygiënische wijze de verstopte neus van baby’s en peuters schoon te houden.

Victoria Beckham lanceerde deze week haar nieuwe Spring /Summer 2012 collectie tijdens de New York Fashion Week, dus was het belangrijk dat Harper Seven in topvorm  was voor de reis naar de East Coast. Dankzij de NoseFrida ® werd Harper Seven’s neusverkoudheid snel opgelost en konden zij en haar moeder weer lekker slapen.

De NoseFrida is in Nederland alleen verkrijgbaar bij de kno-winkel.nl 
Hij kost € 11,95 en Posh weet inmiddels ook al dat dat een koopje is voor een ongestoorde nachtrust. Zowel voor moeder als kind…

Lees ook:Like Beauty.blog en win een Nosefrida voor je kindje
Lees ook:‘Harper Seven wordt een fashionista’
Lees ook:Victoria Beckham (43) hoeft niet perfect te zijn
Lees ook:Victoria is de schoenenQueen
Lees ook:Check David Beckhams zus!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>