Topklasse Bodypainters bezoeken Amsterdam

Bodypainters maken de meest prachtige en levende kunstwerken

De anatomie expositie BODY WORLDS: The Happiness Project geeft op zondag 7 juni met ‘Under Your Skin’ ruim baan aan tien (inter)nationale bodypainters van wereldklasse. Zij laten zich inspireren door de geplastineerde menselijke lichamen en toveren hun levende modellen volledig om tot anatomische kunstwerken. De inschrijving is al gesloten, maar bezoekers zijn van harte welkom het onderhuids spektakel bij te wonen.

‘Under Your Skin’ wordt georganiseerd in samenwerking met professioneel bodypainter Yvonne Zonnenberg. Naast Zonnenberg bevinden zich onder de deelnemers o.a.: Emma Gammack, beroemd om haar camouflage body art en tevens gastjury bij het Amerikaanse programma ‘Skin Wars’; voormalig wereldkampioen Bert Verstappen; en Jenny van der Steen, een van ‘s werelds top 10 beste bodypainters.

Tijdens ‘Under Your Skin’ is de expositie gewoon geopend voor publiek en gelden de reguliere ticketprijzen. Het bodypainten vindt plaats van 10:00 – 16:00 uur. Aansluitend volgt een parade door de stad van de levende kunstwerken.

Lees ook:‘Meet Dermalogica® Kit’ ter waarde van €49,90,- cadeau
Lees ook:Aanwinst in Amsterdam: Babassu Skin & Spa
Lees ook:Als ‘n tweede huid
Lees ook:Lindsay Davenport ambassadeur van injectables
Lees ook:Dermalogica opent concent space in Antwerpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>