Muziek om lekker op te chillen samen met jé kat

Met zijn allen, zijn we dol op onze huisdieren. Honden en katten zijn het meest populair. Naast een goede voeding, verzorging en een optimale gezondheid, vinden eigenaren van honden en katten het welzijn van hun geliefde viervoeters ook belangrijk. Beauty.blog ontdekte een aantal cd’s die speciaal voor honden, katten en hun eigenaren gemaakt zijn. Ze beweren ieders algehele welzijn te vergroten. Sounds like music in our ears!

Oreade Music heeft twee unieke cd’s ontwikkeld met Wellness- muziek voor de ontspanning van honden, katten en… hun eigenaren. Oreade Music is de Europese marktleider op het gebied van muziek ter ontspanning in het algemeen en welzijn voor lichaam en geest in het bijzonder. De catalogus van Oreade bevat meer dan 300 verschillende cd’s en muziek dvd’ s van hoge kwaliteit.  

Muziek en natuurgeluiden voor honden en katten Nieuw in de catalogus zijn twee cd’s met muziek en natuurgeluiden waarbij huisdieren als honden en katten  tot rust komen. Niet alleen zijn deze cd’s te gebruiken tijdens stressvolle periodes zoals een verhuizing, oudejaarsavond (vuurwerk) of na het verlies van een huisgenoot (mens of ander huisdier); ze bevorderen ook zonder stresssituaties het welzijn van honden en katten en hebben bovendien een ontspannende werking op hun eigenaren! 

Ontspanningsmuziek voor hond én baas                   

De cd Relaxing Music for Dogs and their owners van Oreade bevat muziek en natuurgeluiden om je hond te kalmeren, hyperactiviteit te beheersen en een eventueel gebrek aan gezelschap te compenseren. Tijdens onderzoek in Ierland en Amerika is gebleken dat het gebruik van ontspanningsmuziek bij dieren destructief gedrag en paniekaanvallen helpt verminderen. De zorgvuldig geselecteerde composities bestaan uit zachte muziek zonder duidelijke harmonie, met een langzamer aantal BPM’s (= Beats Per Minute) en een tragere pulsatie. Ze bevatten tevens geluidsfrequenties die alleen dieren kunnen horen. Door te luisteren naar deze muziek kunnen dieren zich ontspannen. Kalmerende muziek voor honden wordt aanbevolen door dierenartsen en dierengedragsdeskundigen.

Relaxing Music for Cats and their owners

De Oreade cd Relaxing Music for Cats and their owners bevat muziek en natuurgeluiden die je kat helpen te ontspannen. Iedere track is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de ‘luisterbehoeftes’ van je kat en bestaat uit zachte muziek zonder duidelijke harmonie met een langzamer aantal BPM (= Beats Per Minute), een tragere pulsatie en geluidsfrequenties die alleen dieren kunnen horen. Tijdens onderzoek in Ierland en Amerika is gebleken dat het gebruik van ontspanningsmuziek bij katten ongewenst gedrag helpt te verminderen. Ontspanningsmuziek voor katten wordt aanbevolen door dierenartsen en dierengedragsdeskundigen!

Verkoopprijzen & meer informatie: De cd’s en muziek dvd’s van Oreade Music worden verkocht via esoterische boek- en cadeauwinkels en diverse webwinkels. 

Verkoopadviesprijzen: ·         Relaxing Music for Dogs and their owners         € 14,95·         Relaxing Music for Cats and their owners           € 14,95

Voor meer informatie, direct online bestellen en Nederlandse verkooppunten kun je terecht op de website www.oreade.com

Lees ook:Wellness @ home…
Lees ook:Ontspan je lichaam en geest met Oreade Music
Lees ook:Muziek als healer…
Lees ook:Oreade concerten op 16 en 17 april tijdens ParaVisie Jubileum Manifestatie!
Lees ook:Heerlijk thuis cocoonen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>