‘Vrouwen willen verkleed als varken carnavallen’

Het carnvallen barst bijna los. Hoppakee! Dat wordt een week lang volle bak zuipen en hossen voor de echte feestbeesten onder ons. De hamvraag is net zoals voorgaande jaren: wat trekken we aan? Op de radio hoorde ik vandaag dat een aantal vrouwen er serieus over nadenkt om dit jaar verkleed als varken/roze big naar carnaval te gaan. Ze zouden dit doen vanwege het vreselijke drama wat zich in Keulen heeft voltrokken. Op zich geen gekke gedachte, want een vrouw ziet er in een varkenskostuum alles behalve ‘sexy’ uit!  Ze zouden zo eveneens een statement willen maken en het zou hen bovendien een groot gevoel van veiligheid geven. Redenen genoeg dus.

Daar zit wat in! We hebben even rondgeneusd en er zijn best veel leuke varkenspakken te vinden online. Bijvoorbeeld bij www.feestbeest.nl

En als het pak na het carnavallen nog steeds wilt gebruiken, kun je het beste voor een varken onesie gaan. Deze kun je overigens gewoon bij Primark vinden.

En voor de ladies die toch liever voor een seksy varkenspakje gaan… jawel die bestaan gelukkig ook nog steeds! Alaaafffffffffffffffff!!

Foto’s: Instagram

Bron: radio 538

 

Lees ook:Een charmante neus zonder plastische chirurgie
Lees ook:We willen met zijn allen meer bewegen
Lees ook:Playboyshoot tijdens programma Ruud de Wild
Lees ook:Als ‘t aan 50Cent ligt…eten vrouwen louter nog hamburgers
Lees ook:100%NL….en toen viel de verbinding weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>