Makeup tutorial verander jezelf in een husky


Af en toe kom je makeup tutorials tegen op YouTube die zijn echt te grappig voor woorden zo ook deze waarbij een makeup artist je laat zien hoe je jezelf op kunt maken als een Husky. Ik weet niet of je vriend erop zit te wachten maar met de tips van Ilana kun je jezelf omtoveren tot een bloedmooie hond.

Waarschijnlijk vindt je viervoeter het hilarisch

Lees ook:Dread dogs rules!
Lees ook:Dierendag in style!
Lees ook:Puppy Love: Heerlijk Hondenparfum
Lees ook:Natte ‘frisse’ hond
Lees ook:Gekiekt: Kim Kardashian na bevalling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>