Super kittige kalender met Choupette Lagerfeld

Modeontwerper en fotograaf Karl Lagerfeld zijn kat Choupette Lagerfeld is te bewonderen in de kalender van Opel. De divakat van de couturier – een prachtige heilige Birmaan – is, naast de Corsa, de ster van de Opel kalender voor 2015.

“Het thema ‘Supermodel op auto’ begint langzaam wat saai te worden. Karl Lagerfeld vond een nieuwe en frisse benadering van het concept,” aldus Tina Müller, Chief Marketing Officer bij Opel. Müller was aanwezig tijdens de foto­sessie met Karl Lagerfeld en is in de wolken met het project. “De vijfde generatie van de Corsa werd zopas gelanceerd. De voorbije 32 jaar werd hij met talloze supermodellen gefotografeerd. Er was maar één manier om dat op een bijzondere manier te overtreffen: Choupette,” zei de marketingexpert met een knipoog.

Lagerfeld volgde Choupettes verkenning van de nieuwe Corsa in een Parijse studio. Zijn camera legde de viervoetige ster, met 42.000 Twittervolgers en schitterende blauwe ogen, vast terwijl ze kennis maakte met elk detail van de nieuwe Opel. Fluwelen pootjes op het stuurwiel, een sprong van de motorkap of tijdens een korte pauze in een kinderstoeltje: de sterfotograaf en zijn model toonden dat de nieuwe Corsa ruimte, kwaliteit en design van hoog niveau biedt.

“Karl Lagerfeld is synoniem voor esthetiek, lifestyle en elegantie – net als onze nieuwe Corsa. En dat is precies wat Karl Lagerfeld met zijn foto’s uitdrukt. De fotosessie en de kalender benadrukken opnieuw wat Opel kenmerkt: innovatieve auto’s, baanbrekend design en een aantrekkelijke uitstraling,” voegde Müller eraan toe. De foto’s zien er fantastisch uit.

bron: Opel / foto’s: Opel

Lees ook:Naar Karl’s beeldschone katje kijken
Lees ook:Chanel in zee met Willow Smith
Lees ook:Chanel kiest Tilda Swinton als nieuw gezicht
Lees ook:Lagerfeld doet Coca Cola….
Lees ook:Karl Lagerfeld maakt film over leven Coco Chanel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>