Test nu de ideale inlegkruisjes van Libresse

25.1500 Libresse Multistyle beeldcompilatie_2Het liefst wil je je de hele maand fris en schoon voelen. Ook bij de intiemere delen is dat een must. Libresse speelt daarop in met iets nieuws: omvouwbare inlegkruisjes die easily in elk type ondergoed passen. Wij van beauty.blog hebben ze getest en vinden ze zo fijn! Deze actie is tegen de tijd dat deze advertorial geplaatst gaat worden afgelopen.

Zelf testen?

De nieuwe inlegkruisjes passen overal in of je nu een string of een boxer draagt. De zijkanten zijn flexibel en kunnen eenvoudig om het ondergoed worden gevouwen. Omdat Libresse hygiëne hoog in haar vaandel heeft, zijn de inlegkruisjes apart verpakt. Je kunt ze dus gemakkelijk meenemen in je handtas of spijkerjasje. Dankzij de brede voorkant, blijft het inlegkruisje bovendien perfect op zijn plek zitten. En je hoeft je ook geen zorgen te maken over het absorptievermogen, want deze inlegkruisjes absorberen net zo top als een normaal inlegkruisje. Beauty.blog mag twintig pakketjes onder jullie verloten. Dus als je in aanmerking wilt komen voor een pakketje, stuur dan een mailtje met daarin de reden waarom jij blij wordt van deze nieuwe handige hulpjes van Libresse naar beauty.blog.01@gmail.com.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>