ADV: Toilettasje met naam van Bulbby

Toilettasjes BullbyLeuk voor alle kleine beauty’s onder ons! Een hip toilettasje met je naam en of een leuke tekst en print erop gedrukt. Dit toilettasje van Bulbby is leuk voor de kleine meisjes maar ook leuk voor de grotere dames voor make-up en andere kleine spulletjes!

Ook deze toilettasjes met naam zijn van het eigen Bulbby label en bijpassend bij alle andere tassen van Bulbby. Dit toilettasje is van een mooie stevige kwaliteit, heeft een binnenvakje, is waterafstotend en goed afgewerkt. De toilettasjes zijn verkrijgbaar in de kleuren marine, rood, roze en lichtblauw. Voor de prijs hoef je het niet te laten, voor 14,95 heb je een toilettas inclusief bedrukking. Ook altijd een groot succes als verjaardagscadeautje voor meisjes gevuld met wat lipgloss en andere make-up spulletjes.

Alle producten van Bulbby zijn zelf ontworpen en worden onder eigen label geproduceerd. Ook voor de logo’s zijn designers ingeschakeld om deze te ontwerpen. Het gaat bij Bulbby dan ook veel verder dan alleen een naam op een product.  Lekker makkelijk online te bestellen vanuit je luie stoel en binnen enkele dagen al in huis! Met de handige opmaaktool zie je direct hoe je product eruit kom te zien.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>